Duguláselhárítás Budapesten és vonzáskörzetében 0-24 06307861000

Budapest duguláselhárítás 0-24

Ha dugulással küzd otthonában vagy munkahelyén, ne habozzon hívni minket! Budapest és környéke területén 0-24 órában elérhető duguláselhárítási szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésére. Profi szakembereink gyorsan és hatékonyan megoldják a problémát, és garantáltan elégedett lesz a munkánkkal.

Profi szakemberek, modern eszközök

Cégünk duguláselhárítási szolgáltatása magában foglalja a legkorszerűbb technikák alkalmazását. Kiemelkedően fontos számunkra, hogy mindig a legjobb minőségű eszközökkel és anyagokkal dolgozzunk, így biztosítva a hatékony és tartós eredményt. Szakembereink rendelkeznek a szükséges szaktudással és tapasztalattal, hogy bármilyen típusú duguláselhárítási feladatot elvégezzenek.

Milyen duguláselhárítási szolgáltatásokat kínálunk?

 • + Spirálos lefolyótisztítás
 • + Nagynyomású duguláselhárítás
 • + Csatorna kamerázás
 • + Csatorna helyének meghatározása
 • + Vízvezeték szerelés
 • + Fertőtlenítés és szagtalanítás

Miért minket válasszon?

 • + 0-24 órás szolgáltatás
 • + Gyors és hatékony megoldás
 • + Professzionális szakemberek
 • + Korszerű technikák és eszközök
 • + Garantált elégedettség

Hogyan tud minket elérni?

Ha duguláselhárításra van szüksége bármilyen időpontban, akkor hívja a Budapesti Duguláselhárítás 0-24 szolgáltatást! Ügyfélszolgálatunkat a nap 24 órájában, az év minden napján elérheti.

Ha problémája van a csatornarendszerrel vagy a vízvezetékkel, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Tapasztalt szakembereink gyorsan és hatékonyan megoldják a problémát, és a lehető legkevesebb kellemetlenséggel járnak.

Kapcsolatfelvételhez egyszerűen hívja a 06 (30) 450 - 5088 telefonszámot, és kérje azonnali segítségünket. Szolgáltatásunkat Budapest egész területén elérheti, és rövid időn belül a helyszínre érkezünk, hogy megoldjuk a problémát.

Miért válassza Budapesti Duguláselhárítás 0-24 szolgáltatásunkat?

 • + Gyors és hatékony segítség: Tapasztalt szakembereink a lehető legrövidebb időn belül a helyszínre érkeznek, és hatékonyan elvégzik a duguláselhárítást, hogy Ön minél előbb visszatérhessen a mindennapi teendőihez.
 • + Professzionális eszközök: Csatornatisztító gépeink, kamerarendszereink és egyéb professzionális eszközeink biztosítják a dugulások gyors és hatékony elhárítását, még a legmakacsabb problémákat is megoldjuk.
 • + Garantáltan megoldjuk a problémát: Szakembereink a probléma gyökerétől kezdve dolgoznak, így garantáltan megoldjuk a dugulásokat, és biztosítjuk, hogy a probléma ne térjen vissza.
 • + Rugalmas ügyfélszolgálat: Ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában, az év minden napján elérhető, így bármikor felveheti velünk a kapcsolatot, ha problémája van a csatornarendszerrel vagy a vízvezetékkel.
 • + Kedvező árak: Szolgáltatásaink árai versenyképesek és átláthatóak, így biztosak lehetünk benne, hogy nem fog meglepetések érni az árak terén.
A duguláselhárításra specializálódott cégünk számos szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére:

Spirálos lefolyótisztítás

A spirálos lefolyótisztítás csatornarendszerek duguláselhárításának egy hatékony módszere, melyhez erős és rugalmas, edzett acélból készült spirálokat használunk. Ezek a spirálok különböző fejekkel vannak ellátva, amelyek az adott dugulás típusától függően választhatóak.

Nagynyomású duguláselhárítás

Ha a spirálos módszer nem bizonyul hatékonynak, nagynyomású duguláselhárításra is van lehetőségünk, amely során a Woma nagynyomású ipari tisztítóberendezését használjuk. Ez a módszer a csatornák teljes megtisztítására szolgál, és akár 100-250 baros víznyomást is alkalmazhatunk vele.

Csatorna kamerázás

A csatornahálózatok diagnosztikai vizsgálatát csőkamerával végezzük, amely lehetővé teszi a szivárgások és időszakos dugulások pontos felderítését. A csőkamera hosszú optikai törőkábellel rendelkezik, és akár 30 méteres szakaszok felderítésére is alkalmas.

Csatorna helyének meghatározása

Ha pontosan meghatározni szeretné a csatornarendszer pontos helyét, forduljon hozzánk bizalommal! Helymeghatározó műszereinkkel a csatornák pontos nyomvonalát hatékonyan meghatározhatjuk.

Vízvezeték szerelés

Vízvezeték szereléssel kapcsolatos szolgáltatásaink között megtalálja a csőtörések javítását, lefolyójavítást, mosogató és mosdókagyló cseréjét, csaptelep javítást és cserét, WC-k cseréjét, valamint teljes vízvezetékrendszerek és lefolyóhálózatok szerelését.

Fertőtlenítés és szagtalanítás

Cégünk a duguláselhárítás után szintén lehetőséget biztosít a helyiség fertőtlenítésére és szagtalanítására is, amely különösen fontos lehet nagy terheltségű vállalkozások és intézmények esetében, ahol a visszamaradt szennyeződések és kellemetlen szagok akadályozzák a helyiség hatékony használatát. Szakemberünk a megfelelő védőfelszereléssel ellátva folyékony fertőtlenítőszert visz fel a padlóra és a szennyezett lábazatra, amely nagyon gyorsan hat és néhány órán belül újra használhatóvá teszi a mellékhelyiséget.

Ha duguláselhárításra, csatornatisztításra vagy vízvezeték szerelésre van szüksége Budapesten, akkor ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot! Tapasztalt szakembereink biztosítják a professzionális és hatékony szolgáltatást, amely garantáltan megoldja problémáit.

Kényelmes és hatékony duguláselhárítás

A duguláselhárítás lehet új vagy régi épületeknél egyaránt szükséges. A fürdőszobában, konyhában vagy toalettben keletkező dugulások bosszantóak lehetnek, mert nem csak az érintett szaniterek használhatatlanná válnak, hanem kellemetlen szagok is terjenghetnek a lakásban.

Az otthoni megoldások általában csak átmeneti javulást eredményeznek, ezért érdemes időben felkeresni a szakembert, hogy véglegesen megoldja a problémát. A duguláselhárítás hatékonyan és kényelmesen történik, és garantáltan megszünteti a dugulást.

Ha problémája van a dugulással, hívja a cégünket, és szakértőink gyorsan és szakszerűen elvégzik a duguláselhárítást.

Ne várjon tovább, hívja a cégünket most! • Megelőzhetőek-e a dugulások?

  Sok bosszúságot okozhatnak a makacs dugulások otthonunkban. Azonban léteznek megelőző módszerek, amelyekkel elkerülhetjük ezt a kellemetlen problémát. Első lépésként fontos, hogy a szanitereket csak rendeltetésszerűen használjuk. Kerülni kell a zsiradék, hajszálak, ételmaradékok és egyéb nem odaillő dolgok leengedését. Emellett időnként érdemes áttisztítani a rendszert, például forrásban levő vízzel öblíteni a konyhai lefolyót, hogy eltávolítsuk a csövek falán lerakódott zsírt. A takarékosabb vegyi anyag használat, valamint időnkénti duguláselhárító szer használat is javasolt. Így elkerülhetjük a kellemetlenségeket és nem kell majd bosszankodni a visszatérő dugulások miatt.
 • Duguláselhárítás házi módszerekkel:

  Ha otthonunkban dugulással szembesülünk, először a pumpát ajánlott használni. Ha a probléma még nem súlyos, akkor ez sokszor elegendő lehet a megoldáshoz. Ha azonban ez nem segít, akkor érdemes kipróbálni valamelyik duguláselhárító vegyi anyagot, de ezek használatakor ügyeljünk a biztonságra.

  Ha természetes módszereket preferálunk, akkor a házilagos módszerek jó választás lehetnek. Az ecet és szódabikarbóna párosítása vagy a trisó és háztartási sósav is hatékony lehet. Ha azonban egyik sem működik, akkor érdemes szakemberhez fordulni, hogy elkerüljük a további problémákat.

  Fontos: A vegyszerekkel való dolgozás során használjunk védőfelszerelést, például kesztyűt és védőszemüveget, és ügyeljünk a helyiség megfelelő szellőzésére!

 • Duguláselhárítás professzionálisan:

  Ha duguláselhárításra van szükséged, bátran hívj minket, hiszen profi segítséget nyújtunk! Fürdőszobai és konyhai szanitereid, valamint a toalett megfelelő működése nélkülözhetetlenek a kényelmes életvitelhez, így ha problémába ütköztél, ne habozz, hanem hívj minket!

  Az otthoni módszerekkel, vagy helytelenül alkalmazott eszközökkel több kárt, mint hasznot okozhatsz, ezért jobb, ha a szakértőkre bízod a dolgot. Mi kamerás cső- és csatornavizsgálattal feltérképezzük az egész rendszert, hogy pontosan meghatározhassuk a probléma helyét és jellegét. Ezáltal időben megoldást találhatunk a problémára, mielőtt a helyzet súlyosabbá válna.

  Ha esetleg csőrepedést észlelünk, akkor is biztos lehetsz abban, hogy megfelelően kezeljük a problémát. Az elhárítást követően a rendszer újra zavartalanul működik, és Te ismét élvezheted az otthonod nyugalmát.

 • Duguláselhárítás falbontás nélkül:

  A duguláselhárítás során sokan aggódnak, hogy falbontásra lesz szükség, ami csak további kiadásokat okoz. Azonban, mi speciális felszerelésünknek köszönhetően legtöbbször bontás nélkül tudjuk eltávolítani a dugulást, még a makacsokat is.

  Beavatkozásunk után a kellemetlen szagok eltűnnek, és eltávolítjuk az esetlegesen keletkezett szennyeződéseket is.

  Ha duguláselhárításra van szüksége, akkor forduljon hozzánk bizalommal! Hétvégén és ünnepnapokon is gyorsan a helyszínre érkezünk, hogy segítsünk.


Duguláselhárítás Budapesten - Professzionális és Tapasztalt Csapatunkkal

A duguláselhárítás szakszerű végrehajtása megfelelő eszközöket és szakembereket igényel. A mi csapatunk +6 szakemberből áll, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek a duguláselhárításban és vízvezeték-szerelésben. Professzionális ipari gépeink és szerszámaink lehetővé teszik az udvarok és épületek duguláselhárítását egyaránt.

Több mint 10 éve foglalkozunk duguláselhárítással Budapesten és környékén. Ezzel a tapasztalattal és a nagy teljesítményű duguláselhárító gépekkel bármelyik otthoni dugulást képesek vagyunk eltávolítani.

Ha megbízható és profi duguláselhárító szakemberekre van szükséged, hívj minket bátran bármikor a héten. Minden feladatot, legyen az kicsi vagy nagy, 10 percig vagy 10 órán át tartó, ugyanolyan profizmussal végezzük el.


Duguláselhárítás - Fontos tudnivalók és tippek

Ha dugulás merül fel a vízvezetékrendszerben, fontos gyorsan cselekedni, mert az idő múlásával a probléma csak súlyosabbá válik, és magasabb költségekhez vezethet. Az olcsó csőtisztító szerek csak szélsőséges esetekben használhatók, ezért érdemes betartani az alábbi tippeket a dugulás megelőzése érdekében:

 • Váltogasd a folyékony és a tablettás mosogatószereket a mosogatógépben.
 • Használj hígabb mosogatószer típusokat a kézi mosogatáshoz.
 • Legalább 1-2 havonta egyszer tisztítsd ki a padlóösszefolyókat és a lefolyóidat.
 • A WC-t ne szemetesekként használd, ne húzd le rajtuk az ételmaradékot és a háztartási hulladékot.
 • Ne használj műanyag WC-kagylótisztítókat, mert könnyen kicsúszhatnak és hatalmas dugulást okozhatnak. Helyette használj lassan oldódó, öntapadós tisztítószereket.
 • Használd a kis lyukakkal ellátott műanyag lefolyószűrőt csak szükség esetén.
 • Válassz könnyebb, vékonyabb és szakadásállóbb WC-papírt, amely jobban oldódik a vízben.
 • Végezz havonta lefolyó karbantartást, és tisztítsd ecettel, forró vízzel és forró vízzel öblítve a mosogatókat és a WC-ket is.

Kérdések és válaszok a duguláselhárítással kapcsolatban:


Mi az oka a súlyos csatorna dugulásoknak?

A fő okok a szerkezeti hibák. Ezután az alacsony és magas vízfogyasztás, valamint a túlzott mosószer- és mosogatógép-használat. Az idegen tárgyak a végső bűnösök, azok adják a kegyelemdöfést a rendszernek. A visszatérő dugulások azonosításához gyakran csak egy lefolyóellenőrzésre van szükség, amit csatorna kamerával végzünk.

Milyen eszközöket használnak a lefolyótisztító szakemberek (másnéven duguláselhárítók)?

Szívónyomású szivattyúk, ipari minőségű kézi és gépi spirálok, valamint speciális motoros csőtisztító eszközök, például hordozható nagynyomású kompresszoros mosók vagy Woma csatornamosók és kamerák.

Ha duguláselhárításra van szükséged, fordulj hozzánk! Cégünk Budapesten vízvezeték szereléssel és duguláselhárítással foglalkozik.

Minden dugulást meg lehet csinálni bontás nélkül?

Az esetek 98%-ában igen. Ha azonban a csatornarendszer megsérült vagy eltört esetleg csak repedt, akkor is szakembereink csőcserét fog javasolni.

Milyen szaga van a fürdőszobádnak?

A rossz bűzelzárók is problémát jelentenek. A légbevezető és szellőzőszelep hiánya miatt a WC csésze és a szennyvízelvezető közötti kapcsolat nem záródik szorosan.

Meg lehet-e javítani a dugulást otthon?

A vezetékeket javítani szoktuk. Használhatsz házi szereket vagy pumpát. Használj pumpát a mosogatáshoz és utána forró vizet önts le (sokat). Ugyanezt a módszert használhatjuk a mosogatóban is. A WC esetében a pumpa az egyetlen megoldás.

Hogyan tisztítsuk meg az eldugult csővezetéket ha benőtte a fa gyökere?

A csatornahálózatok régebben betonból vagy eternitből épültek, idővel azonban elhasználódtak, megrepedtek és elszíneződtek. A csőből szivárgó kommunális folyadék ideális táptalaj a fák gyökereinek növekedéséhez. Az ilyen esetekben tisztítás nehéz, és speciális felszerelést igényel, például láncos fejeket, gyökérvágó fejeket és nagynyomású mosást.

Mennyi időbe telik átlagosan egy lefolyó duguláselhárítása?

Bár minden probléma más és más, legfeljebb 30 perc alatt megoldható pont a te problémád. A kültéri dugulások azonban több órát is igénybe vehetnek.

Mit láthat a csatornakamera a dugulásos cső belsejében?

Egy eldugult vagy piszkos cső semmire sem jó. Csak egy megfelelően átöblített és megtisztított csővel lehet megállapítani a probléma forrását vagy a csatornavezeték károsodásának mértékét. Ezért minden esetben ki kell tisztítani a vezetéket mielőtt kamerával belenézünk.

Milyen gyakran kell a lefolyót duguláselhárítani Magyarországon?

Ritkán fordelő, hogy a lefolyó eldugul. A fejlett országokban, mint pl. Magyarország, azonban gyakran 1-2 évente hívnak profi vízvezeték szerelőt a nagyobb rendszerek átöblítéséhez. A nagyobb rendszer alatt itt olyan helyekre kell gondolni, mint pl. egy nagy étterem, mozi, ipari létesítmények stb.

Eldugult a kád, mit tehetek?

Használhatsz egy speciális szívó-nyomó vákumpumpát. Ha szerencséd van, a pumpa a kézmosó rendszerhez is csatlakoztatható, hogy megtisztítsa a csövet, amelyen keresztül a vegyszereket be lehet adagolni.

Duguláselhárítás tippek és tanácsok

Mosogató duguláselhárítás házilag

A mosogató dugulásának elkerülése érdekében ügyeljünk arra, hogy a szifon áteresztő legyen. Ha nincs nagyobb szennyeződés, akkor a szifont szakszerűen összeszerelve, ügyelve a tömítésekre, helyezzük vissza. Ha már megtörtént a dugulás, akkor öntsünk egy éjszakára lefolyótisztítót a mosogatóba, majd hagyjuk ott állni reggelig.

A lefolyórendszerek dugulásának okai

A lefolyórendszerek dugulását leggyakrabban a belemosódó por, kavics, föld, sár, falevelek és faágak okozzák a csapadékelvezető csatornákban, kerti lefolyókban, aknákban és udvari lefolyókban. Ezért mindig megfelelő fedőrácsokat kell elhelyezni, és rendszeresen tisztítani. A nagyobb fák ültetésekor fontoljuk meg, hogy milyen hatással lehet a vízelvezetési nyomvonalra.

Mosógép duguláselhárítás

A mosógép dugulásának jele lehet, hogy a gép nem indul, vagy egyértelmű hibaüzenet jelenik meg. A duguláselhárítás sajnos nagyon korlátozott feladat lehet gépek és szerszámok használata nélkül. Az otthoni megoldások között azonban a mosógép szűrőjének rendszeres tisztítása a legfontosabb, mert itt találhatók a különböző szennyeződések, például érmék és műanyagdarabok, főleg ha kisgyerekek is használják a mosógépet.

A duguláselhárítás otthoni lehetőségei

Ha dugulást tapasztalsz otthonodban, akkor nem feltétlenül kell azonnal hívni a vízvezeték szerelőt. Néhány dugulást otthon is könnyen orvosolhatsz, a következő módszerekkel:

Mosogatógép dugulása

Ha a mosogatógéped nem működik megfelelően, először ellenőrizd a belső szűrőrendszert, és tisztítsd meg hetente. Ez megkíméli a gép szivattyúját, és hatékonyabb mosogatást eredményez.

Padlóösszefolyó dugulása

A padlóösszefolyó dugulásának elhárításához először távolítsd el a bűzdugót vagy a szerelvényt. Ha ezek könnyen eltávolíthatók, használj nagy nyomású vízcsapot, hogy kitisztítsd a lefolyót. Ha szükséges, alkalmazz lefolyótisztító szereket.

Zuhanytálca dugulása

A zuhanytálca dugulásának elhárításához tisztítsd meg a hajgyűjtő rekeszt. Próbáld ki a környezetbarát anyagokat, mint az ecet, a kóla és a trisó, melyek hatékonyan tisztítják a lefolyót.

Fürdőkád dugulása

Ne próbáld meg kivenni a fürdőkád lefolyóját, mert ez csak további problémákat okozhat. Ha a lefolyó eldugul, távolítsd el a szőrszálakat vagy hajat a lefolyócsőből. Ezután forró vízzel töltsd fel a rendszert.

Ha ezek a módszerek nem oldják meg a dugulás problémáját, akkor keresd fel a vízvezeték szerelőt, hogy segítsen a probléma elhárításában.

WC dugulás

A WC dugulásának leggyakoribb oka idegen tárgyak, mint illatosítók, nagy wc papírtekercsek vagy tamponok. Otthoni gyógymódok és boltban kapható lefolyótisztítók gyakran nem hatékonyak. A dugulás megelőzése érdekében rendszeres vízöblítés szükséges, és kerülni kell a műanyag WC illatosítókat, valamint a nedves törlőkendők, ételmaradékok és egyéb hulladékok a WC-be dobását.

Mi okozza a dugulást?

Az emberek figyelmetlensége és hanyagsága a leggyakoribb oka a dugulásnak. Karbantartás hiánya vagy építési problémák is okozhatnak dugulást. Új vízelvezető rendszerek kiépítésekor gyakran maradnak ott építési maradványok, amelyek hosszú távon befolyásolják a lefolyórendszert. Az alacsony átfolyású WC-k, fűtőtestek és öblítőszelepek is okozhatnak problémát. Boltban kapható lefolyótisztítók általában nem hatékonyak, és szilárd formájúak összecsomósodhatnak vagy megkövesedhetnek.

Ha problémád van, javasoljuk, hogy keress fel egy profi vízvezeték szerelőt, aki képes megoldani a problémát.

Vízelvezető rendszerek karbantartása

Fontos, hogy rendszeresen tisztítsuk és karbantartsuk a vízelvezető rendszereket, hogy elkerüljük a dugulásokat. A szifonokat, beleértve a mosogatót, a kézmosót és a zuhanytálcát is, rendszeresen tisztítsuk meg, eltávolítva azokból a hajszálakat, szőrszálakat és mosószermaradványokat. Miután eltávolítottuk az összes szennyeződést, forró vízzel (2-5 liter) öblítsük át a lefolyókat.

A WC dugulásának megelőzése érdekében nem javasoljuk a lefolyótisztítók rendszeres használatát, csak kéthavonta használjunk 1-2 deciliter folyékony lefolyótisztítót.

Berendezések és gépek tisztítása

A mosogatógép szűrőrendszerét és az ajtókeretek gumitömítését havonta javasoljuk tisztítani, hogy megakadályozzuk a lerakódások felhalmozódását. A mosógép is öntisztuló, ha rendszeresen tisztítjuk, és maximális hőfokon használjuk. A mosógép szifonját is javasoljuk rendszeresen tisztítani, hogy elkerüljük a szöszök és egyéb szennyeződések eltömítését.

Duguláselhárítás árak

A duguláselhárítás ára általában 20 000 és 40 000 forint között van, de ez a munka függvényében változhat. A külső (kerti) dugulások eltávolítása általában 40 000 és 100 000 forint közötti költséggel járhat. A szakemberek felárat számíthatnak fel a speciális szállításért vagy a tisztítandó csatornaszakasz hossza alapján.

Miért fontos a duguláselhárítás?

Az otthonunk vagy az irodánk vízellátása és szennyvíz elvezetése rendkívül fontos, hiszen mindennapi életünk része. Azonban a csövekben felhalmozódó zsír, szappan, haj és más anyagok dugulást okozhatnak, amelyek komoly problémákat jelenthetnek. Ezért fontos, hogy rendszeresen végezzünk duguláselhárítást, hogy elkerüljük a kellemetlen szagokat, a szivárgást és a teljes csőtörést is.

Milyen feladatokkal jár a csatornatisztítás?

A csatornatisztítás az egyik legfontosabb feladat, amikor vízvezetékkel vagy csatornával foglalkozunk. A csatornatisztítás során eltávolítjuk a szennyeződéseket, amelyek dugulást okozhatnak. A tisztítás több feladattal járhat, beleértve:

 • A csatornák vizsgálata
 • A szennyeződések eltávolítása speciális eszközökkel, például spirállal, magas nyomású vízzel vagy vakolattal
 • Az eltávolított szennyeződések megfelelő módon való elhelyezése és kezelése

Több munkát igényel-e a duguláselhárítás?

A duguláselhárítás a csatornatisztítás egyik része, amelyet a dugulás súlyosságától függően lehet könnyen vagy nehezen elvégezni. Az egyszerűbb dugulásokat általában könnyen eltávolíthatjuk speciális eszközökkel vagy házi praktikákkal, például forró vízzel vagy szódabikarbónával. Azonban a súlyosabb dugulásokkal vagy a csőtörésekkel járó eseteket jobb szakemberre bízni, mivel ezek sokkal több munkát és szakértelmet igényelnek.

Milyen gyakori duguláselhárítási munkák vannak nap mint nap?

A duguláselhárítási munkák nagyon változatosak lehetnek, és sok mindentől függnek, például a csatorna típusától, a felhasznált anyagtól és a használati szokásoktól. Néhány gyakori duguláselhárítási munka lehet:

 • Konyhai lefolyók és mosogatók dugulásainak eltávolítása
 • Mosdókés WC-k dugulásainak eltávolítása
 • Zuhanyzó és fürdőkád lefolyók dugulásainak eltávolítása
 • Szifonok, csatornák és szennyvízvezetékek dugulásainak eltávolítása
 • Csatorna felülvizsgálatok és tisztítások
 • Központi fűtésrendszer és radiátorok dugulásainak eltávolítása

Ha duguláselhárítási problémákkal szembesülsz, mindig javasoljuk, hogy bízd ezt szakemberre, mivel ezek a problémák súlyosabb problémákat is okozhatnak, ha nem megfelelően kezelik őket.