Duguláselhárítás Budapesten és vonzáskörzetében 0-24 06307861000

Duguláselhárítás 4. kerület azonnal:

Üdvözlöm! Ha duguláselhárításra van szüksége Budapest 4. kerületében, akkor a Provi - Domus Kft. az Ön segítségére lehet.

Elérhetőségeink:

Telefonszám: 06 (30) 450 - 5088

Cím: Budapest 4. kerület

Budapest 4. kerület

Budapest 4. kerülete a főváros egyik legnagyobb és legnépesebb kerülete. Az Újpesti részén található kerület számos érdekes látnivalót kínál.

A kerület központjában található a híres Újpesti piac, ahol friss élelmiszereket és kézműves termékeket lehet vásárolni. A piac sokszínűsége és forgataga igazi élményt nyújt az itt vásárlóknak.

A kerületben található a Széchenyi-hegy is, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a városra. Egy kellemes sétával vagy kirándulással felfedezheti a hegy természeti szépségeit és panorámáját.

A kerületben számos park és zöldterület található, mint például a Városliget, ahol a városi élet zajától távol pihenhetünk meg. A park szép sétányokkal, tavakkal és kulturális intézményekkel várja az odalátogatókat.

A kerületben található még a Paskál fürdő is, amely kiváló lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra és a feltöltődésre. A fürdő gyógyvizes medencéi és szolgáltatásai segítenek ellazulni és frissülni.

Reméljük, hogy cégünk segítségével problémamentesen tudja élvezni Budapest 4. kerületének szépségeit. Ha bármilyen duguláselhárítási problémája van , ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot! A tapasztalt szakembereink gyorsan és hatékonyan megoldják a dugulásokat, így Ön zavartalanul élvezheti a kerület kényelmét és látnivalóit.

Ha szeretne többet megtudni a szolgáltatásainkról, látogasson el honlapunkra, ahol részletes információkat találhat. Megtalálhatja elérhetőségeinket, további referenciáinkat, valamint az általunk kínált szolgáltatások részleteit. Szívesen válaszolunk kérdéseire és segítünk megoldást találni duguláselhárítási problémáira.

Köszönjük, hogy minket választott! Reméljük, hogy hamarosan segíthetünk Önnek Budapest 4. kerületében.

Budapest-nek 23 kerülete van ahol közel 1,5 millió ember él. A kerületek többségében cégek, kocsmák, PUB-ok, hotelek találhatóak. A dugulás senkit sem kímél, legyen az cég, hotel vagy lakás ahol a mindennapjainkat töltjük. Nem számít neki, hogy hol laksz vagy mivel foglalkozol. A dugulásnak Budapest-en a 4. kerület sem lehet megmondani, hogy most ne! A helytelen használat és a rossz lejtés kiépítése oka a dugulásoknak. Ez ennyire egyszerű.

Van Budapest-en a 4. kerület duguláselhárító cég?

Természetesen van. A mi cégünk Budapesten minden egyes kerületben jelen van és dolgozik. Miért pont minket válasszál? Azért mert pár perc és ott is tudunk lenni a 4. kerület. Nem beszélve a 7 napos garanciánkról, amit minden munkánkra megadunk. Nem csak mi vagyunk duguláselhárítók a 4. kerület. Mi az amit mi nyújtani tudunk és más nem? Pl: több duguláselhárító szakember, több autó, több megbízható referencia.

Van lehetőség falbontás nélkül dugulást elhárítani a Budapest-en a 4. kerületben?

Természetesen van. Cégünknek fejlett gépei vannak amikhez nincs szükség falbontásra. Az ilyen gépek nagyon drágák így ha ilyen gépeket kell használnunk akkor a duguláselhárítás ára megnőhet. Erről minden estben telefonon a megbeszélés folyamán értesítjük a kedves ügyfelet. Viszont egy viszonylag magasabb költséggel sokkal jobban járhatunk mint pl: egy konyhának a teljes kibontásával. A 4. kerület bárhol pl: panel, pince, kávézó, kocsma stb.. lehet használni ezeket a duguláselhárító gépeket? Természetesen igen. A gépek kialakítás úgy van, hogy hordozhatók és strapabírók.

Duguláselhárítás 4. kerület: csak 30-60 perc és ott vagyunk:

Mivel cégünk székhelye Budapest-en van, ezért bármelyik kerületbe oda tudunk érni legkésőbb 1 órán belül.

Mit fognak tőlem kérdezni a telefonban, mire készüljek fel?

Duguláselhárítás Újpesten - Budapest IV. kerület Megbízható Szolgáltatója
 • Hol található a ház / lakás ahol a dugulás van? pl: Budapest 4. kerület.
 • Emeleten van? Ha igen akkor van lift a házban?
 • Kit kell keresnünk ha odaértünk?
 • Mi dugult el?
 • Mióta áll fen a dugulás?
 • Mivel volt eddig próbálkozva?
 • Más duguláselhárító próbálkozott már vele?
 • Lehet tudni, hogy milyen a lefolyók kiépítése, anyaga?
Akkor sem kell félni ha nem tudunk válaszolni a szakmai kérdésekre. A duguláselhárító szakember amint odaér a 4. kerület-be és megnézi a problémát, ő már tudni fogja mindenre a választ.

Kinek ajánljuk a kamerás csővizsgálatot Budapest-en a 4. kerületbe?

Abban az esetben ha a dugulás visszatérő és nem a helytelen használatból adódik. Ha nem miattunk dugul el havonta több alkalommal a rendszer akkor ott érdemes kamerázást végezni. A csatorna kamerázás a 4. kerületbe nem egy olcsó dolog, ez tény. Azonban ha havonta kiadunk 2-3 alkalommal 20 ezer forintot a duguláselhárításra akkor már érdemes csatorna kamerázást kérni. Mivel ezt egyszer kell kifizetni és megtudjuk azonnal, hogy van a dugulás okozója amit már könnyebben és olcsóbban ki tudunk javítani. Így hosszútávon ez az olcsóbb megoldás még itt is a 4. kerület.

Milyen árakon dolgozunk a 4. kerületbe?
Minimum ár: ennél nem lehet olcsóbb. Maximum ár: ennél nem lehet drágább csak extrém esetben.
Szolgáltatás Minimum ár Maximum ár
Wc duguláselhárítás
4. kerület
15.000 ft 35.000 ft
Mosogató duguláselhárítás
4. kerület
15.000 ft 35.000 ft
Kád duguláselhárítás
4. kerület
15.000 ft 35.000 ft
Padlóösszefolyó duguláselhárítás
4. kerület
15.000 ft 35.000 ft

Tovább az összes szolgáltatásunk bemutatásához és áraihoz.

Amit mi nyújtani tudunk:

 • - 7 nap írásos duguláselhárítás garancia
 • - Nonstop készenlét (mint a tűzoltóknál vagy mentőknél)
 • - Telefonos segítségnyújtás 0-24
 • - 4. kerületi azonali segítségnyújtás