Duguláselhárítás Budapesten és vonzáskörzetében 0-24 06307861000

Mennyibe kerül egy duguláselhárítás? Duguláselhárítás áraink


FIGYELEM: a vízvezeték szerelés árak tájékoztató jellegűek. A konkrét probléma után tudunk 100%-os árat mondani. Amire a javítás után természetesen jár a garancia. Amennyiben a felmérést követően, nem kéri a javítást, úgy 25.000 ft + ÁFA kiszállási költséget számolunk fel!

Figyelem! Nálunk utalva is tudsz fizetni. Kérjük jelezd felénk, ha ezt választod.

Megnevezés Összeg Garancia Kiszállási idő Egyéb tudnivaló
Wc duguláselhárítás Átlagosan 20.000 ft szokott lenni egy wc duguláselhárítás. A pontos végösszeg azonban dugulás / probléma mértékétől is függ. 7 nap Budapesten azonnal! Wc duguláselhárítás. Ez az átlagos ár a wc duguláselhárításra vonatkozik. Amennyiben a probléma mélyebben van, úgy az már fővezetéknek számít és a fővezeték duguláselhárítás vonatkozik rá.
Mosogató duguláselhárítás Átlagosan 15.000 ft szokott lenni egy mosogató duguláselhárítás. A pontos végösszeg azonban dugulás / probléma mértékétől is függ. 7 nap Budapesten azonnal! Mosogató duguláselhárítás. -
Kád, mosdó, piszoár, zuhanyzó Átlagosan 15.000 ft szokott lenni egy fűrdőszobai duguláselhárítás. A pontos végösszeg azonban dugulás / probléma mértékétől is függ. 7 nap Budapesten azonnal! Fűrdőszobai duguláselhárítás. -
Fő vezeték duguláselhárítás Átlagosan 30.000 ft szokott lenni egy fővezeték duguláselhárítás. A pontos végösszeg azonban dugulás / probléma mértékétől is függ. 7 nap Budapesten azonnal! Mosogató duguláselhárítás. -
Padlóösszefolyó duguláselhárítás Átlagosan 15.000 ft szokott lenni egy padlóösszefolyó duguláselhárítás. A pontos végösszeg azonban dugulás / probléma mértékétől is függ. 7 nap Budapesten azonnal! Padlóösszefolyó duguláselhárítás. -
Gerinc vezeték duguláselhárítás Átlagosan 25.000 ft szokott lenni egy gericvezeték duguláselhárítás. A pontos végösszeg azonban dugulás / probléma mértékétől is függ. 7 nap Budapesten azonnal! Gerinc vezeték duguláselhárítás. -
Kamerás csővizsgálat Átlagosan 15.000 ft szokott lenni egy kamerás csővizsgálat. A pontos végösszeg azonban dugulás / probléma mértékétől is függ. 7 nap Budapesten azonnal! amerás csővizsgálat. A felvételt pendrive-on tudjuk a megrendelőnek biztosítani.
Csatornatisztítás Átlagosan 25.000 ft szokott lenni egy csatornatisztítás. A pontos végösszeg azonban dugulás / probléma mértékétől is függ. 7 nap Budapesten azonnal! Csatornatisztítás. -
Bojler javítás, csere A bojler szerelést külön erre a célra kialakított weboldalunkon tudja megtekinteni: Bojler szerelő árak

Figyelem! Ezek az árak a járulékos költségeket NEM tartalmazzák csak a szolgáltatás átlag díját!!!
A következő problémákra nem tudunk becsült árat mondani, mivel túl sok a változó: nyomvonal meghatározás, csőtörés helyreállítás, csőtörés műszeres bemérése, a listában nem szereplő problémák. Ezekben az esetekben kérjük töltse ki az ajánlatkérés ürlapunkat és pár órán belül, megadjuk a becseült árat.

Az otthonunk lefolyórendszerének tökéletesen működéséhez rendszeres karbantartási munkálatokra van szükség. A szennyeződések ugyanis gyakran észrevétlenül rakódnak le a csöveken, komoly dugulásokat idézve elő.

Annak ellenére, hogy az akadályok felhalmozódásának elég konkrét jelei vannak, például lassabban kezd lefolyni a víz, a probléma megoldását sokszor a végletekig elhúzzuk. Pedig mennyivel egyszerűbb lenne már az elején hozzálátni a tisztításhoz?

A házi módszerek egy ideig hatásosnak tűnhetnek, de nem mindig képesek maradéktalanul megszabadítani a csöveket a szennyeződésektől. Ebből kifolyólag érdemes szakembert hívnunk a rendszeres karbantartás elvégzéséhez.

Ebben a bejegyzésben azt tekintjük át, hogy mennyi az átlagos duguláselhárítás ár az országban. Megnézzük a budapesti, a vidéki nagyvárosok, illetve a kisebb települések árait is.

Mi okozhat dugulást?

Mielőtt rátérnénk az árakra, érdemes néhány gondolatban megemlíteni azokat az okokat, amelyek a dugulásért felelősek. Az akadályok képződésének számtalan előzménye lehet. A legtöbb esetben az alábbi befolyásoló tényezőkkel számolhatunk:
 • Vegyszerek: a konyhai és a fürdőszobai tisztítószerek egyaránt okozhatnak dugulást a lefolyókban. A hozzájuk kevert sűrűbb adalékanyagok idővel szilárdabb szerkezetűvé válhatnak, és megtapadhatnak a csövek falán.
 • Kozmetikai termékek: A balzsamok, samponok és tusfürdők bizonyos idő elteltével megülhetnek a lefolyókban, folyamatosan növekvő akadályt alkotva.
 • Egyéb anyagok: A kávézacc, az ételmaradék, a WC papír guriga, a hajcsomók, valamint a zsíros ételszennyeződések a dugulás leggyakoribb kiváltó okai közé tartoznak.
 • Kültéri szennyeződések: A ház külső területein leginkább az esőcsatorna szokott gondokat okozni. Falevelek, ágak és egyéb tárgyak kerülhetnek bele.

Milyen duguláselhárítási árakkal számolhatunk Budapesten?

Mivel a duguláselhárítás közben rengeteg olyan nehézség adódhat, amely kreatív ötletek és egyedi munkamódszerek alkalmazását kívánja meg a szakembertől, a duguláselhárítás ár nincs kőbe vésve. Egyes cégek csak körülbelüli összegeket közölnek, ehhez jöhet még a kiszállási díj és a hétvégi felár is.

Ha duguláselhárításra van szükségünk, a fővárosban és annak környékén az alábbi árazásokkal találkozhatunk:
A lentebb feltüntetett árak csupán tájékoztató jellegűek! Átlagosan ilyen árakon mozog egy duguláselhárítás (tálbázat). Az árat azután tudjuk megmondani, miután tudjuk mi a pontos probléma. Vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mail-ben és közel biztos FIX árat tudunk mondani a problémád megoldására.
 • Kád vezeték, kézmosó, zuhanytálca lefolyó duguláselhárítás ára: 20 000-35 000 forint
 • Mosogató duguláselhárítás ára: 20 000-35 000 forint
 • Piszoár duguláselhárítás ára: 20 000-35 000 forint
 • WC duguláselhárítás ára: 20 000-35 000 forint
 • Darálós WC duguláselhárítás ára: 20 000-35 000 forint
 • Strang és ejtővezeték duguláselhárítás ára: 20 000-35 000 forint
 • Ereszcsatorna duguláselhárítás ára: 20 000-35 000 forint
 • Udvari gerincvezeték duguláselhárítás ára: 20 000-35 000 forint
 • Womás duguláselhárítás, csatornatisztítás duguláselhárítás ára: 20 000-45 000 forint
A szolgáltatás ára a gyorsaságától és az igénybevételének időpontjától függően változhat. Ünnepnapokon például általában magasabb lehet az összeg, ezért mielőtt szakembert hívnánk, mindenképpen érdemes tájékozódni a lehetséges díjakról.

Mennyi a duguláselhárítás ár a nagyvárosokban?

A megyeszékhelyeken a budapesti árakhoz képest némileg kedvezőbb díjazások vannak, bár ezek mértékét a város elhelyezkedése nagyban befolyásolni tudja. A nyugati központokra jellemző, hogy a munkaerő nagyrésze elsődlegesen Ausztriában vállal munkát, így a duguláselhárításokat csak hosszabb időre és magasabb árakkal tudják biztosítani. Ráadásul ezekben a városokban a gyorsan elérhető szerelők olykor nem rendelkeznek megfelelő kompetenciákkal és gépekkel, amelyek szükségesek lennének a munka elvégzéséhez.

Amennyiben valamelyik megyei jogú városban élünk, a következő duguláselhárítás ár tételekre számíthatunk:
A lentebb feltüntetett árak csupán tájékoztató jellegűek! Átlagosan ilyen árakon mozog egy duguláselhárítás (tálbázat). Az árat azután tudjuk megmondani, miután tudjuk mi a pontos probléma. Vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mail-ben és közel biztos FIX árat tudunk mondani a problémád megoldására.
 • Kád vezeték, kézmosó, zuhanytálca lefolyó duguláselhárítás ára: 15 000-30 000 forint
 • Mosogató duguláselhárítás ára: 15 000-30 000 forint
 • Padló lefolyó duguláselhárítás ára: 15 000-25 000
 • Piszoár duguláselhárítás ára: 15 000-25 000 forint
 • WC duguláselhárítás ára: 15 000-30 000 forint
 • Darálós WC duguláselhárítás ára: 15 000-25 000 forint
 • Strang és ejtővezeték duguláselhárítás ára: 12 000-25 000 forint
 • Ereszcsatorna duguláselhárítás ára: 15 000-24 000 forint
 • Udvari gerincvezeték duguláselhárítás ára: 14 000-25 000 forint
 • Womás duguláselhárítás, csatornatisztítás duguláselhárítás ára: 17 000-25 000 forint
Az olyan országrészeken, ahol sok cég vállal hasonló munkát, a verseny hatása az árakon is megfigyelhető.

Duguláselhárítás ár a vidéki kisvárosokban

A kisvárosokban és a falvakban, ahol majdnem mindenki ismeri egymást, csak egy-két mesteremberrel találkozni, akik sokszor sajátos árazással dolgoznak.

Mivel a legtöbb vidéki szakember nem rendelkezik weboldallal, információk hiányában csak hozzávetőleges árakkal lehet kalkulálni. Összeségében elmondható, hogy a díjak követik a megyeszékhelyek mintáját, ugyanakkor alacsonyabb és magasabb árak egyaránt előfordulhatnak. Ez főleg abból adódik, hogy a kis közösségekben élő emberek szívesebben fizetnek a jól ismert mestereknek, mint az ismeretleneknek. Éppen ezért az új cégeknek nehéz mellettük versenybe szállni.

Összefoglalás

Ha jó szakembert szeretnénk felfogadni, érdemes nem csak a duguláselhárítás ár alapján meghozni a döntés, hiszen az olcsó díj nem mindig jelent precizitást. Az anyagi kiadás mellett fontos például, hogy az adott mester milyen gyorsan elérhető, illetve, vállal-e garanciát az elvégzett munka után. Sőt, a referenciák és a megrendelői vélemények sem elhanyagolhatók, így bármilyen sürgős is a helyzet, megéri egy kis időt szánnunk a kutatásra és a megbeszélés sem maradhat el!

A fenti jótanácsok betartásával olyan megbízható szakembert találhatunk, aki valóban hasznos segítséget nyújthat a kellemetlen problémák megoldására.

Vízvezeték szerelés áraink:

Vízvezeték szerelés: 06 (70) 234 - 2000
Sűrgősségi (0 - 24)-ben hívható szám!
Az árak tájékoztató jellegüek, telefonon amint minden kérdésünkre választ kapunk az után tudunk pontos árat mondani. Vízvezeték szerelés gyorsszolgálat 0-24 Budapest-en és Pest megye összes településén!

Radiátor csere
14.000 FT - tól
Sarokszelep csere
6.000 FT - tól
Fürdőkád csere
23.000 FT - tól
Bojler csere
12.000 FT - tól
Wc tartály javítás
6.000 FT - tól
Csaptelep csere
10.000 FT - tól
Wc csésze csere
10.000 FT - tól
Mosdó csere
10.000 FT - tól
Szifon csere
7.000 FT - tól
Zuhanykabin csere
18.000 FT - tól
Mosógép, mosogató gép bekötés és tisztítása
10.000 FT - tól
Vízvezeték kiépítés
Telefon vagy e-mailes egyeztetés szükséges az ár megállapításához
Csőtörés
Telefon vagy e-mailes egyeztetés szükséges az ár megállapításához