Vízvezeték szerelés Budapesten és Pest várvármegyében Vízvezeték szerelés Budapesten és Pest várvármegyében
Vízvezeték szerelés Budapesten és vonzáskörzetében 0-24

Provi - Domus Kft. a vízvezeték szerelő cég Budapesten

Üdvözöljük a Provi - Domus Kft.-nél, ahol kiemelkedő vízvezeték szerelési és duguláselhárítási szolgáltatásokat nyújtunk Budapesten és Pest vármegyében. Cégünk tapasztalt szakemberekből áll, akik mindent megtesznek annak érdekében, hogy problémáit gyorsan és hatékonyan megoldják.

Vízvezeték Szerelés Budapesten és Pest vármegyében

Mint tapasztalt vízvezeték szerelő cég, büszkék vagyunk arra, hogy Budapesten és Pest vármegyében minden településen elérhetőek vagyunk. Legyen szó új vízvezeték telepítésről, meglévő rendszer javításáról vagy duguláselhárításról, mi mindig a segítségére leszünk.

Nem számít, hogy milyen bonyolultnak tűnik a probléma vagy mennyire sürgős, mi mindig készen állunk a megoldásra. Rengeteg tapasztalattal rendelkezünk a területen, és olyan eseteket is sikeresen kezeltünk, amikor mások feladták.

Tapasztalt Szakemberek a Segítségére

A Provi - Domus Kft. szakemberei az iparág legjobbjai közé tartoznak. Minden munkatársunk magas szintű képzéssel és tapasztalattal rendelkezik a vízvezeték szerelés és duguláselhárítás terén. Folyamatosan képezzük magunkat, hogy lépést tudjunk tartani az új technológiákkal és a legmodernebb módszerekkel.

Budapest városában a vízvezeték szerelés kiemelten fontos, mivel a régebbi épületekben és lakásokban gyakran előfordulnak vízvezeték problémák. Vállalkozásunk szakértői segítséget nyújtanak minden típusú vízvezeték probléma megoldásában.

Legyen szó WC szerelésről, csőtörés javításról, vízvezeték javításról vagy akár kerti csap kiépítéséről, csapatunk gyorsan és megbízhatóan végez munkát, hogy otthonában a vízellátás mindig zavartalan legyen.

WC Szerelés

Problémás WC? Kattintson a linkre további információért a WC szerelésről Budapesten.

Tovább

Csőtörés Javítás

Azonnali segítségre van szüksége csőtörés esetén? Kattintson a linkre további információért a csőtörés javításról.

Tovább

Vízvezeték Javítás

Problémás vízvezeték? Kattintson a linkre további információért a vízvezeték javításról Budapesten.

Tovább

Zuhanykabin Szerelés

Szüksége van zuhanykabin szerelésre? Kattintson a linkre további információért a zuhanykabin szerelésről.

Tovább

Szivárgások Megszüntetése

Problémás szivárgások? Kattintson a linkre további információért a szivárgások megszüntetéséről.

Tovább

Vízmelegítő javítás

Problémás villanybojler? Kattintson a linkre további információért a vízmelegítő javításról.

Tovább

Csatornavezeték Javítás

Problémás csatornavezeték? Kattintson a linkre további információért a csatornavezeték javításról.

Tovább

WC Csere

Szükség van WC csere? Kattintson a linkre további információért a WC cseréről.

Tovább

WC Kagyló Beépítése

Szeretne WC kagylót beépíteni? Kattintson a linkre további információért a WC kagyló beépítéséről.

Tovább

WC Tartály Csere

Szükség van WC tartály csere? Kattintson a linkre további információért a WC tartály cseréről.

Tovább

Vízóra Csere

Szükség van vízóra csere? Kattintson a linkre további információért a vízóra cseréről.

Tovább

Mosdó Felszerelése

Szeretne mosdót felszerelni? Kattintson a linkre további információért a mosdó felszereléséről.

Tovább

Kerti Csap Kiépítése

Szeretne kerti csapot kiépíteni? Kattintson a linkre további információért a kerti csap kiépítéséről.

Tovább

Csaptelep Beszerelés - Csap Csere

Szükség van csaptelep beszerelésre vagy csap cserére? Kattintson a linkre további információért a csaptelep beszerelésről.

Tovább

Konyhamalac Bekötés

Szeretne konyhamalacot bekötni? Kattintson a linkre további információért a konyhamalac bekötéséről.

Tovább

Zuhany Bekötés

Szeretne zuhanyt bekötni? Kattintson a linkre további információért a zuhany bekötéséről.

Tovább

Fürdőkád Csere

Szükség van fürdőkád cserére? Kattintson a linkre további információért a fürdőkád cseréről.

Tovább

Vízvezeték Bekötése

Szeretne vízvezetéket bekötni? Kattintson a linkre további információért a vízvezeték bekötéséről.

Tovább

Vízlágyító Bekötés

Szeretne vízlágyítót bekötni? Kattintson a linkre további információért a vízlágyító bekötéséről.

Tovább

Vízkezelő és Tisztító Rendszer Kiépítése

Szeretné kiépíteni a vízkezelő és tisztító rendszert? Kattintson a linkre további információért a rendszer kiépítéséről.

Tovább

Vízelvezető Rendszer Bekötése

Szeretné bekötni a vízelvezető rendszert? Kattintson a linkre további információért a rendszer bekötéséről.

Tovább

Bojler csere

Szeretné a régi bojlert egy újra cserélni? Kattintson a linkre további információért a rendszer bekötéséről.

Tovább


A vízvezeték szerelés a települések ivóvíz és szennyvíz hálózatának karbantartási munkálatait jelöli. A vízvezetékszerelő pedig ezeknek a feladatoknak az ellátására specializálódott szakember. A vízvezetékek története több ezer évvel korábbra, az ókorig nyúlik vissza, ekkor jelentek meg ugyanis az első csatornahálózatok. Érdekesség, hogy a nagy csatornaépítőként is elhíresült rómaiak még ólmot, latinul plumbumot használtak a csövek bevonataként. Az angol plumber, vagyis vízvezetékszerelő elnevezés ennek emlékét őrzi.

A történészek szerint az első vízvezeték szerelők azok a bádogosok lehettek, akik a fém megmunkálásával foglalkoztak. A két szakma ugyanarról a tőről fakadhatott és csak a későbbi specializálódással váltak ketté. A középkorban a vízvezetékszerelőkre az igényt a királyi udvarok ivóvíz ellátásának és szennyvízelvezetésének problémája tartotta fenn.

Mivel abban az időben a természetes vizek sokszor fertőzések kiindulópontjai voltak, aki tehette, alacsonyabb alkoholtartalommal bíró bort fogyasztott. Magyarországon a népmesei hősként is emlegetett Mátyás király volt az első, aki olasz mesterek közreműködésével a Budai várba vezette a Sváb-hegy mélyéből feltörő iható forrás vizét. A kialakított hálózat a közlekedő edények elvét vette alapul. A fennmaradt feljegyzések arról is tanúskodnak, hogy ekkor a Magyar Királyság területén még nem éltek olyan szakemberek, akik ezt a nehéz feladatot el tudták volna látni.

A vízvezeték szerelés feladatkörei és eszközei:

A vízvezetékszerelők szélesebb körű munkálataira az ipari forradalom változásai hozták meg a keresletet. A városokba áramló tömegek egészséges életkörülményeinek megteremtéséhez jól kiépített csatornahálózatokra volt szükség, amelyeket karban is kellett tartani. Manapság a vízvezeték szerelés sokrétű feladatokkörből tevődik össze.

A legfontosabbak ezek közül:
  • csőhálózat szerelése
  • szennyvízelvezetés és összegyűjtés megoldása a közművesítésen kívül álló területeken
  • épületek víztelenítése, illetve nyomás alá helyezése
  • kerti öntözőrendszerek kialakítása
  • általános épületgépészeti munkák
  • tűzoltásra szolgáló vízvételi helyek megépítése
A dugulási feladatok a vízvezeték szerelés egy külön részét adják. A duguláselhárítás lépései során a szerelő előkészíti a munkaterületet, felkutatja a dugulás okait, valamint meghatározza annak pontos helyét. A duguláselhárításhoz a kézi módszerek mellett olykor hatékony gépeket is alkalmaz. A felderítéshez a 21. században már olyan remek eszközök állnak a szakember rendelkezésére, mint a csatorna kamera, amivel a hálózat kisebb hibáira is rá lehet látni. A napjaink egyik leggyakrabban használt és legkiválóbb duguláselhárító gépe pedig a nagynyomású womás tisztító.Vízvezeték szerelés milyen helységekben és milyen gyakran szükséges egy családi házban?

A vízvezeték szerelés rendkívül fontos szerepet játszik minden budapesti családi ház életében. Az alábbiakban áttekintjük, hogy milyen helységekben és milyen gyakran szükséges ilyen szolgáltatás igénybevétele.

Konyha és fürdőszoba

A konyha és a fürdőszoba a leggyakoribb helyek, ahol a vízvezeték szerelés szükségessé válhat. A csapok, mosogatók és WC-k folyamatos használatnak vannak kitéve, így idővel javításra lehet szükség.

Fűtési rendszer

A fűtési rendszer vízvezetékei is fontos szerepet játszanak a családi házak kényelmében. Amikor a radiátorok vagy a padlófűtés problémákkal küzdenek, a vízvezeték szerelők szakértelmére van szükség.

Lelakott csövek

Mivel Budapest egy régi város, sok családi ház régi vízvezeték rendszerrel rendelkezik. A régi csövek hajlamosak a törésre és a szivárgásra, ezért időnként cserére van szükség.

Amikor mások feladják, mi akkor is meg tudjuk oldani

Az évek során rengeteg kihívással találkozhatunk a vízvezeték rendszerekkel kapcsolatban, és sokan feladják, amikor problémák merülnek fel. Azonban mi nem adjuk fel, és a következőkben bemutatjuk, miért érdemes minket választani:

Tapasztalat és szakértelem

Csapatunk rendelkezik a szükséges tapasztalattal és szakértelemmel a legbonyolultabb vízvezeték problémák megoldásához. Legyen szó apró javításokról vagy teljes rendszerfelújításról, megbízhat ránk.

0-24 rendelkezésre állás

Az akut vízvezeték problémák gyors reagálást igényelnek. Az ügyfeleink számára 0-24 elérhetőek vagyunk, hogy segítsünk, amikor a legnagyobb szükség van ránk.

Megfizethető árak

Mindannyian tudjuk, hogy a váratlan vízvezeték problémák költségesek lehetnek. Mi megfizethető árakon kínáljuk szolgáltatásainkat, hogy megkönnyítsük az ügyfeleink számára a javításokat.