Józsefvárosi Duguláselhárítás - Budapest VIII. kerületében azonnali szerviz Józsefvárosi Duguláselhárítás - Budapest VIII. kerületében azonnali szerviz

Duguláselhárítás Budapesten és vonzáskörzetében 0-24 06307861000

Duguláselhárítás 8. kerület azonnal:

A Provi - Domus Kft. egy megbízható duguláselhárító cég Budapest 8. kerületében. Célunk, hogy gyors és hatékony segítséget nyújtsunk azoknak, akiknek dugulás problémájuk van otthonukban vagy munkahelyükön.

Budapest 8. kerület

A Budapest 8. kerület, más néven Józsefváros, Budapest belvárosához közel található. A kerület gazdag történelmi örökséggel rendelkezik, és számos látnivalóval büszkélkedhet. A legismertebb nevezetességek közé tartozik a Nemzeti Színház, a Rákóczi tér és a Corvin-negyed.

Duguláselhárítás szolgáltatásaink

 • + Mosdó, WC duguláselhárítása
 • + Konyhai lefolyók tisztítása
 • + Zuhanyzó, fürdőkád duguláselhárítása
 • + Csatorna tisztítás
 • + Szennyvízakna tisztítás

Elérhetőségeink

Ha duguláselhárításra van szüksége Budapest 8. kerületében, hívjon minket a következő telefonszámon: 06 (30) 450 - 5088. Címünk: Budapest 8. kerület.

Budapest-nek 23 kerülete van ahol közel 1,5 millió ember él. A kerületek többségében cégek, kocsmák, PUB-ok, hotelek találhatóak. A dugulás senkit sem kímél, legyen az cég, hotel vagy lakás ahol a mindennapjainkat töltjük. Nem számít neki, hogy hol laksz vagy mivel foglalkozol. A dugulásnak Budapest-en a 8. kerület sem lehet megmondani, hogy most ne! A helytelen használat és a rossz lejtés kiépítése oka a dugulásoknak. Ez ennyire egyszerű.

Van Budapest-en a 8. kerület duguláselhárító cég?

Természetesen van. A mi cégünk Budapesten minden egyes kerületben jelen van és dolgozik. Miért pont minket válasszál? Azért mert pár perc és ott is tudunk lenni a 8. kerület. Nem beszélve a 7 napos garanciánkról, amit minden munkánkra megadunk. Nem csak mi vagyunk duguláselhárítók a 8. kerület. Mi az amit mi nyújtani tudunk és más nem? Pl: több duguláselhárító szakember, több autó, több megbízható referencia.

Van lehetőség falbontás nélkül dugulást elhárítani a Budapest-en a 8. kerületben?

Természetesen van. Cégünknek fejlett gépei vannak amikhez nincs szükség falbontásra. Az ilyen gépek nagyon drágák így ha ilyen gépeket kell használnunk akkor a duguláselhárítás ára megnőhet. Erről minden estben telefonon a megbeszélés folyamán értesítjük a kedves ügyfelet. Viszont egy viszonylag magasabb költséggel sokkal jobban járhatunk mint pl: egy konyhának a teljes kibontásával. A 8. kerület bárhol pl: panel, pince, kávézó, kocsma stb.. lehet használni ezeket a duguláselhárító gépeket? Természetesen igen. A gépek kialakítás úgy van, hogy hordozhatók és strapabírók.

Duguláselhárítás 8. kerület: csak 30-60 perc és ott vagyunk:

Mivel cégünk székhelye Budapest-en van, ezért bármelyik kerületbe oda tudunk érni legkésőbb 1 órán belül.

Mit fognak tőlem kérdezni a telefonban, mire készüljek fel?

Józsefvárosi Duguláselhárítás - Budapest VIII. kerületében azonnali szerviz
 • Hol található a ház / lakás ahol a dugulás van? pl: Budapest 8. kerület.
 • Emeleten van? Ha igen akkor van lift a házban?
 • Kit kell keresnünk ha odaértünk?
 • Mi dugult el?
 • Mióta áll fen a dugulás?
 • Mivel volt eddig próbálkozva?
 • Más duguláselhárító próbálkozott már vele?
 • Lehet tudni, hogy milyen a lefolyók kiépítése, anyaga?
Akkor sem kell félni ha nem tudunk válaszolni a szakmai kérdésekre. A duguláselhárító szakember amint odaér a 8. kerület-be és megnézi a problémát, ő már tudni fogja mindenre a választ.

Kinek ajánljuk a kamerás csővizsgálatot Budapest-en a 8. kerületbe?

Abban az esetben ha a dugulás visszatérő és nem a helytelen használatból adódik. Ha nem miattunk dugul el havonta több alkalommal a rendszer akkor ott érdemes kamerázást végezni. A csatorna kamerázás a 8. kerületbe nem egy olcsó dolog, ez tény. Azonban ha havonta kiadunk 2-3 alkalommal 20 ezer forintot a duguláselhárításra akkor már érdemes csatorna kamerázást kérni. Mivel ezt egyszer kell kifizetni és megtudjuk azonnal, hogy van a dugulás okozója amit már könnyebben és olcsóbban ki tudunk javítani. Így hosszútávon ez az olcsóbb megoldás még itt is a 8. kerület.

Milyen árakon dolgozunk a 8. kerületbe?
Minimum ár: ennél nem lehet olcsóbb. Maximum ár: ennél nem lehet drágább csak extrém esetben.
Szolgáltatás Minimum ár Maximum ár
Wc duguláselhárítás
8. kerület
15.000 ft 35.000 ft
Mosogató duguláselhárítás
8. kerület
15.000 ft 35.000 ft
Kád duguláselhárítás
8. kerület
15.000 ft 35.000 ft
Padlóösszefolyó duguláselhárítás
8. kerület
15.000 ft 35.000 ft

Tovább az összes szolgáltatásunk bemutatásához és áraihoz.

Amit mi nyújtani tudunk:

 • - 7 nap írásos duguláselhárítás garancia
 • - Nonstop készenlét (mint a tűzoltóknál vagy mentőknél)
 • - Telefonos segítségnyújtás 0-24
 • - 8. kerületi azonali segítségnyújtás