Duguláselhárítás 1. kerület azonnal Duguláselhárítás 1. kerület azonnal

Duguláselhárítás Budapesten és vonzáskörzetében 0-24 06307861000

Duguláselhárítás 1. kerület azonnal:

Budapest-nek 23 kerülete van ahol közel 1,5 millió ember él. A kerületek többségében cégek, kocsmák, PUB-ok, hotelek találhatóak. A dugulás senkit sem kímél, legyen az cég, hotel vagy lakás ahol a mindennapjainkat töltjük. Nem számít neki, hogy hol laksz vagy mivel foglalkozol. A dugulásnak Budapest-en a 1. kerület sem lehet megmondani, hogy most ne! A helytelen használat és a rossz lejtés kiépítése oka a dugulásoknak. Ez ennyire egyszerű.

Céginformációk

A Provi - Domus Kft. egy megbízható duguláselhárítással foglalkozó cég Budapest 1. kerületében. Szakembereink tapasztaltak és felkészültek a legkülönbözőbb dugulások elhárítására, legyen szó akár lakásokról, irodákról vagy üzletekről. Ha duguláselhárításra van szüksége, hívjon minket bizalommal a 06 (30) 786 - 1000 telefonszámon.

Budapest 1. kerülete

Budapest 1. kerülete, más néven a Várnegyed, a főváros egyik legrégebbi és legismertebb része. A kerület Budapest történelmi központjának számít, és számos nevezetességet rejt magában. A Várnegyedben található a Budavári Palota, a Mátyás-templom, a Halászbástya és a Nemzeti Galéria is. Emellett számos étterem, kávézó és üzlet is megtalálható a kerületben. A Várnegyedet a Dunával szemben lévő Pest városrészről a Lánchíd és a Széchenyi lánchíd köti össze.

További információk a Provi - Domus Kft. duguláselhárító szolgáltatásairól

Cégünk széleskörű duguláselhárító szolgáltatásokat kínál, amelyek magukban foglalják a WC, mosogató, zuhanyzó, kád és egyéb lefolyók dugulásának elhárítását. Emellett vállaljuk a csatornatisztítást, a csatornafelújítást és a szivattyúzást is. Szakembereink modern eszközökkel és technológiákkal dolgoznak, hogy a lehető leghatékonyabban és leggyorsabban elhárítsák a dugulást

Ha duguláselhárításra van szüksége, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot a 06 (30) 786 - 1000 telefonszámon. Szakembereink gyorsan és hatékonyan elhárítják a problémát, hogy Ön minél hamarabb visszatérhessen a mindennapi teendőihez.

Reméljük, hogy a Provi - Domus Kft. duguláselhárító szolgáltatásai segítenek Önnek abban, hogy otthona vagy munkahelye mindig tiszta és rendezett legyen. Ha további kérdése van, vagy szeretne időpontot egyeztetni a szolgáltatásaink igénybevételéhez, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a 06 (30) 786 - 1000 telefonszámon vagy írjon nekünk az info@providomus.hu e-mail címre.

Budapest 1. kerülete további nevezetességei

A Várnegyed mellett Budapest 1. kerületében található a Budai Vár, amely a város egyik legismertebb és leglátogatottabb helyszíne. A Budai Várban számos múzeum és kiállítás várja az érdeklődőket, például a Magyar Nemzeti Galéria, a Budapesti Történeti Múzeum és a Hadtörténeti Múzeum. A kerületben található továbbá a Gellért-hegy, amely a város egyik legmagasabb pontja. A Gellért-hegyről csodálatos kilátás nyílik a városra, és számos kirándulási lehetőséget kínál a természet kedvelőinek.

Ha szeretne még többet megtudni Budapest 1. kerületéről, javasoljuk, hogy látogasson el a kerület hivatalos honlapjára, ahol részletes információkat találhat a kerület történelméről, nevezetességeiről és programlehetőségeiről.

Reméljük, hogy ez a tartalom segített Önnek jobban megismerni a Provi - Domus Kft. duguláselhárító szolgáltatásait és Budapest 1. kerületének nevezetességeit. Ha további segítségre van szüksége, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot.

Van Budapest-en a 1. kerület duguláselhárító cég?

Természetesen van. A mi cégünk Budapesten minden egyes kerületben jelen van és dolgozik. Miért pont minket válasszál? Azért mert pár perc és ott is tudunk lenni a 1. kerület. Nem beszélve a 7 napos garanciánkról, amit minden munkánkra megadunk. Nem csak mi vagyunk duguláselhárítók a 1. kerület. Mi az amit mi nyújtani tudunk és más nem? Pl: több duguláselhárító szakember, több autó, több megbízható referencia.

Van lehetőség falbontás nélkül dugulást elhárítani a Budapest-en a 1. kerületben?

Természetesen van. Cégünknek fejlett gépei vannak amikhez nincs szükség falbontásra. Az ilyen gépek nagyon drágák így ha ilyen gépeket kell használnunk akkor a duguláselhárítás ára megnőhet. Erről minden estben telefonon a megbeszélés folyamán értesítjük a kedves ügyfelet. Viszont egy viszonylag magasabb költséggel sokkal jobban járhatunk mint pl: egy konyhának a teljes kibontásával. A 1. kerület bárhol pl: panel, pince, kávézó, kocsma stb.. lehet használni ezeket a duguláselhárító gépeket? Természetesen igen. A gépek kialakítás úgy van, hogy hordozhatók és strapabírók.

Duguláselhárítás 1. kerület: csak 30-60 perc és ott vagyunk:

Mivel cégünk székhelye Budapest-en van, ezért bármelyik kerületbe oda tudunk érni legkésőbb 1 órán belül.

Mit fognak tőlem kérdezni a telefonban, mire készüljek fel?

Duguláselhárítás 1. kerület azonnal
 • Hol található a ház / lakás ahol a dugulás van? pl: Budapest 1. kerület.
 • Emeleten van? Ha igen akkor van lift a házban?
 • Kit kell keresnünk ha odaértünk?
 • Mi dugult el?
 • Mióta áll fen a dugulás?
 • Mivel volt eddig próbálkozva?
 • Más duguláselhárító próbálkozott már vele?
 • Lehet tudni, hogy milyen a lefolyók kiépítése, anyaga?
Akkor sem kell félni ha nem tudunk válaszolni a szakmai kérdésekre. A duguláselhárító szakember amint odaér a 1. kerület-be és megnézi a problémát, ő már tudni fogja mindenre a választ.

Kinek ajánljuk a kamerás csővizsgálatot Budapest-en a 1. kerületbe?

Abban az esetben ha a dugulás visszatérő és nem a helytelen használatból adódik. Ha nem miattunk dugul el havonta több alkalommal a rendszer akkor ott érdemes kamerázást végezni. A csatorna kamerázás a 1. kerületbe nem egy olcsó dolog, ez tény. Azonban ha havonta kiadunk 2-3 alkalommal 20 ezer forintot a duguláselhárításra akkor már érdemes csatorna kamerázást kérni. Mivel ezt egyszer kell kifizetni és megtudjuk azonnal, hogy van a dugulás okozója amit már könnyebben és olcsóbban ki tudunk javítani. Így hosszútávon ez az olcsóbb megoldás még itt is a 1. kerület.

Milyen árakon dolgozunk a 1. kerületbe?
Minimum ár: ennél nem lehet olcsóbb. Maximum ár: ennél nem lehet drágább csak extrém esetben.
Szolgáltatás Minimum ár Maximum ár
Wc duguláselhárítás
1. kerület
15.000 ft 35.000 ft
Mosogató duguláselhárítás
1. kerület
15.000 ft 35.000 ft
Kád duguláselhárítás
1. kerület
15.000 ft 35.000 ft
Padlóösszefolyó duguláselhárítás
1. kerület
15.000 ft 35.000 ft

Tovább az összes szolgáltatásunk bemutatásához és áraihoz.

Amit mi nyújtani tudunk:

 • - 7 nap írásos duguláselhárítás garancia
 • - Nonstop készenlét (mint a tűzoltóknál vagy mentőknél)
 • - Telefonos segítségnyújtás 0-24
 • - 1. kerületi azonali segítségnyújtás