Womás csatornatisztítás azonnal indulunk olcsó árak garancia Womás csatornatisztítás azonnal indulunk olcsó árak garancia

Duguláselhárítás Budapesten és vonzáskörzetében 0-24 06307861000

Womás csatornatisztítás azonnal indulunk olcsó árak garancia
épeknek kétféle típusával lehet találkozni. Az egyikben csupán egy kisebb teljesítményű, egyfázisú motor található, ami főleg a háztartásokon belül keletkező, nem túl masszív dugulások feloldására használható. A benzin- vagy dízelmotorral felszerelt változatok viszont már erőteljes víznyomás létrehozására is alkalmasak.

A motor mellett a berendezés legfontosabb részeit a tömlő és a rá csatlakoztatható fejek adják. A fejek, annak érdekében, hogy a tömlő haladását elősegítsék, hátrafelé nyomják ki a vizet. A hagyományos fejeken túl, léteznek olyan speciális típusok is, mint például a gyökérvágó vagy a forgófej. Ezek mindegyike egy-egy feladat elvégzésére lett kifejlesztve. A munka során a tömlőt egészen a dugulásig kell eljuttatni, hogy a fej hatékonyan működhessen.

Bár a womás gépekkel a duguláselhárítás lépései egyszerűnek tűnhetnek, a szakember tapasztalata nélkül akár komolyabb anyagi károk is keletkezhetnek. Ha valaki ugyanis nem a megfelelő helyszínen és módon alkalmazza, falbontással járó csőtörést idézhet elő.

Érdekesség, hogy a womával nem csak a csatornát, de a csapadékelvezető rendszereket is meg lehet tisztítani. Ezekben a legtöbb esetben az iszapos lerakódások, a törmelékek, illetve a növényzet betörése eredményezhet dugulást.

Woma duguláselhárítás:


Ha csatornatisztításra lenne szüksége, cégünk nagy tapasztalattal és modern gépekkel áll az Ön rendelkezésére. Duguláselhárítási szolgáltatásunk Budapest és környéke területein vehető igénybe. Szakembereink bármikor segítenek Önnek, hiszen tudják, hogy a sürgős esetek nem várhatnak. Az azonnali duguláselhárítás nálunk nem jelent problémát.