Klímaszerelés Budapesten és vonzáskörzetében 0-24 06307861000

Klíma telepítésének a folyamata

Helyszíni felmérés: A telepítés előtt elengedhetetlen a helyszíni felmérés. Szakembereink megvizsgálják a helyszín adottságait, és pontosan meghatározzák a klímaegység optimális elhelyezését.

Klíma kiválasztása: Az igények és az adottságok alapján megválasztjuk a megfelelő klíma típust és márkát. Fontos, hogy az adott helyiség méretéhez és hőmérsékleti igényeihez illeszkedjen.

1. A telepítés folyamata

Anyagok és eszközök szállítása: A telepítéshez szükséges anyagokat (pl. hűtőközeg csövek, szigetelések, kábelek) precízen és gondosan szállítjuk a helyszínre.

Szerelési munkálatok:

  • Faláttörések elkészítése (maximum 2 db): Egy válaszfal és egy külső fal áttörése a klímaegységek elhelyezéséhez.
  • Kültéri és beltéri egység felszerelése: A klímaegységek precízen történő felszerelése a megfelelő működéshez.
  • Vákuumozás, elektromos betáp kiépítése aljzatba: A klíma rendszerének létrehozása és a megfelelő elektromos kapcsolatok kialakítása.
  • Kondenzvíz elvezetése: Ha a gravitációs elvezetés nem lehetséges, kondenzvíz átemelő szivattyú használatával oldjuk meg a problémát (nem tartozik a standard szerelési költségbe).
  • Magassági munkák: 4 méteres magasságig való munkavégzés, ahol létrával megközelíthető.

2. Beüzemelés és ellenőrzés

Beüzemelési jegyzőkönyv kitöltése: A garanciajegy érvényesítése és a rendszer működőképességének rögzítése.

Működés ellenőrzése: A klíma rendszerének alapos tesztelése annak érdekében, hogy biztosítsuk a megfelelő működést és hatékonyságot.

3. Utómunkálatok

Takarítás: A telepítés során keletkezett szennyeződések alapos eltakarítása és a munkaterület rendbetétele.

Provi Domus Kft.

Minden, amire szükséged lehet klímaszerelés Budapesten! A csapatunknak nem okoz gondot!

Hívj most a 06307861000 telefonszámon!

Kiváló képzettségű klímaszerelő csapat Budapesten

A Provi Domus Kft. a víz - gáz - klíma szerelés szakértője Budapesten és környékén. Cégünk a megbízhatóságot és a minőséget képviseli, amikor a problémáira szakértő megoldást keres.

Vállalkozásunk csapata készen áll, hogy minden klímaszereléssel kapcsolatos igényt kielégítsen. Legyen szó klíma karbantartásáról vagy klíma hálózat kiépítéséről - mi megcsináljuk!

Az karbantartástól a bonyolultabb komplex telepítési projektekig mindenre szakosodtunk.

További szolgáltatások és információk

Extra szolgáltatások:

  • Plusz faláttörés, tetőkonzol és tetőszerelés, régi készülék leszerelése, előcsövezés.

Árak: A szolgáltatások árai változóak és a helyszín adottságaitól függően módosulhatnak. Kérjen egyedi árajánlatot tőlünk!

Garancia: Egyes inverteres split klíma típusokra extra garancia lehetőség áll rendelkezésre. Kérje tanácsadóink segítségét a részletekkel kapcsolatban.

Megjegyzések: A fentieken túlmenően, minden esetben figyelembe vesszük az adott helyszín adottságait és a szerelők aktuális kapacitását, hogy a telepítés gördülékenyen és szakszerűen történjen.